У комплект набору входять:, SmartHub WeDo 2.0 (працює від 2 батарейок типу АА), електромотор, датчики відстані та нахилу, 280 деталей LEGO®, лотки і наклейки для сортування деталей, безкоштовне програмне забезпечення та комплект навчальних матеріалів WeDo 2.0 (в софті).

WeDo 2.0 – це робототехнічна платформа нового покоління, яка допоможе вам перетворити нудну і абстрактну теорію з підручників в яскраву і захоплюючу експериментальну діяльність. Комплект навчальних матеріалів WeDo 2.0 дозволяє проводити захоплюючу проектну діяльність з учнями 1-4 класів, використовуючи їх навички проектування, конструювання та програмування. Проекти, що входять до комплекту, наочно демонструють учням принципи роботи різних механізмів, фізичних законів або природних явищ. Комплект включає в себе матеріали для реалізації 17 проектів з фізики, біології, географії, дослідження космосу та інженерного проектування, робота над якими може зайняти більше 40 академічних годин.

Може знадобитись:

Набір WeDo 2.0 (45300) У комплект набору входять: SmartHub WeDo 2.0 (працює від 2 батарейок типу АА), електромотор, датчики відстані та нахилу, 280 деталей LEGO®, лотки і наклейки для сортування деталей, безкоштовне програмне забезпечення та комплект навчальних матеріалів WeDo 2.0 (в софті).
Акумуляторна батарея WeDo 2.0 (45302) Акумуляторна батарея WeDo 2.0 забезпечує тривалу роботу в порівнянні з використанням батарейок типу АА. Підзаряджається за допомогою зарядного пристрою (продається окремо).
Зарядний пристрій (45517) Зарядний пристрій дозволяє підзаряджати акумуляторну батарею (45302).
BLED112 (Bluetooth Low Energy Device) WeDo 2.0 використовує новітню технологію Bluetooth 4.0. Якщо ваш пристрій (планшет чи ПК) не підтримує протокол зв’язку Bluetooth 4.0, необхідна наявність BLED112.