Артикул: 45029
Кількість деталей: 91
Вік: 2-6 років
 
Набір «Тварини» від LEGO® Education – прекрасний спосіб познайомити дошкільнят з дивовижним світом тварин. Цей набір, включає в себе 91 деталей LEGO DUPLO®, в тому числі 40 фігурок диких, фермерських та домашніх тварин. Крім того, в набір входить чотири двосторонні картки з ідеями для складання восьми різних середовищ де живуть тварини, завдяки яким діти зможуть більше дізнатися про те, чим тварини відрізняються один від одного і що їм потрібно для виживання. У набір також входить картка «Перші кроки», що містить п’ять ідей для занять по розвитку навичок XXI століття, в тому числі соціально-емоційних і математичних компетенцій, в безпечному та мотивуючому освітньому середовищі.

Склад набору:
91 элемент DUPLO, включає колекцію із диких тварин, таких як слон, полярний ведмідь, кит, тигр і не тільки, а також свійських тварини і домашніх улюбленців
Картка «Перші кроки» містить п’ять ідей захоплюючих навчальних занять, виконуючи які діти дізнаються про різних тварин і місця їх проживання. Обговорюючи правила догляду за ними, діти розвинуть свої математичні навички, навички сортування, категоризації та багато інших.
Набір сприяє формуванню навичок XXI століття, в тому числі соціально-емоційному розвитку, допомагаючи дошкільнятам більше дізнатися про відносини між людьми і тваринами.