Компанія LEGO® Education представила новий набір для навчання дошкільнят програмування «Експрес «Юний програміст»(45025), новітнє навчальний практико-орієнтоване освітнє рішення для дошкільного навчання.

«Експрес «Юний програміст» являє собою набір, за допомогою якого діти можуть зануритися в улюблену гру з залізницею. При цьому вони керують потягом, використовуючи п’ять різнокольорових активних елементів, кожен з яких відповідає за певну дію поїзда. Заняття з новим набором допоможуть малятам отримати початкові уявлення про такі речі, як послідовності, цикли та алоритми, освоїти ази програмування і розвинути ключові навички XXI століття, такі як вміння співпрацювати і спільно вирішувати завдання. Нове рішення для дошкільної освіти об’єднує фізичну і цифрову гру завдяки додаванню спеціального програмного додатка для дітей, яке допомагає знайомити дошкільнят з емоціями і почуттями, музикою, математикою і подорожами.

Освітнє рішення «Експрес «Юний програміст»доповнено методичним посібником, в якому представлені вісім проектних робіт для групи дошкільнят. Заняття з новим набором будуються навколо вивчення певних проблемних ситуацій, що виникають на залізниці.

Більше інформації ви знайдете на офіційному сайті LEGO Education.

Набір стане доступний для замовлення вже навесні 2019 року. На офіційному сайті вже стартували попередні замовлення набору.